Електронни Спортове на ЖивоeSports

Гледай електронни мачове на живо тук в Machovetednes.com. Наслади се на най-интересените eSports мачове и се потопи в света на електронните спортове. 

Изчакайте 30 секунди за да стартира стрийма.

 

Какво представляват Електронните Спортове (eSports)?

Електронните спортове (eSports) са една от най-бързо развиващите се индустрии в световен мащаб. В по-напредналите държави започват да се строят все повече спортни зали, които са със специална структура подходяща за провеждането на eSports турнири и събития.

Почти всеки един от топ футболните клубове в Европа разполага и със собствен eSports отбор. Тук е моментът да споменем, че играчите в тези отбори са заплатени изключително добре и може би не е толкова далеч моментът, в който състезателите от електронните отбори ще започнат да прибират хонорари почти толкова големи колкото на големите футболни звезди.

Едни от най-развитите електронни спортове са Dota, Star Craft, League of Legends, Counter Strike, Call of Duty, Warcraft и разбира се FIFA.

Мнозина хора в България дори не са чували за eSports и нямат никаква представа какво е това, но година след година и в нашата страна този вид спорт започва да придобива популярност. Голяма фактор за популяризирането на електронните спортове у нас са родните букмейкъри, които започват да отразяват все повече събития на живо и дават възможност на любителите на спортните залози да се възползват от това. Залози за eSports двубои се приемат не само преди началото на срещите, но и на живо – по време на самите сблъсъци.

Един от топ букмейкърите в България, които предлагат голямо разнообразие от коефициенти за почти всички топ двубои от света на eSports са WINBET.BG. Букмейкърът наистина е обърнало сериозно внимание на електронните спортове и дори предлага стриймове на живо от най-популярната платформа за излъчване на eSports – Twich.